Ürünler

Menteşeli Hermetik Kapılar

 

Sızdırmazlık garantisiyle, estetik ve seçkin... 

 

Hermetik menteşeli kapıların kullanım amacı, klinik steril temiz oda çevresinde mümkün olan tam sızdırmazlığı sağlamaktır. İlaç, gıda sanayii, laboratuvar, hastane ve ameliyathane gibi özel iklirrılendirrnelerin gerekli olduğu mekânlar için akılcı bir çözümdür.

 

Kullanılan kanat 50 mm kalınlıktadır ve kanat içerisinde yalıtım değeri yüksek izolasyon malzemesi (PIR) vardır. Her iki yüzey 4 mm kalınlıkta standart mavi, yeşil, beyaz ve bej renk çift yüzlü kompakt larninat panel veya AISI 304 kalitede paslanmaz çelik kaplıdır. İsteğe bağlı olarak özel renklerde üretilebilir.
 
 
Kapı kanadı ile kasa - zemin arasında tam sızdırmazlık sağlanmaktadır. Kasa tam kasadır ve 75 mm ile 250 mm arasındaki duvar kalınlıklarında uygulanabilir. Kanat üzerinde standart olarak 400 mm x 400 mm boyutlarında 6 mm + 38 mm + 6 mm kalınlıkta çift camlı, gözetleme penceresi vardır. Bu pencere etrafında hijyenik kanat yüzeyi özelliğinden dolayı alüminyum bir çerçeve yoktur. 
 
 

          

 
  •  Radyoloji odalarında panel içerisinde 2 mm kalınlığında kurşun levha kullanılarak X-Ray sızdırmazlığı sağlanır. Bu durumda gözetleme penceresi de kurşun katkılı özel cam olmaktadır.
  • Gizli gömme menteşe ile kanatlar kasaya bağlıdır, dolayısıyla tam hijyen ve temizlik kolaylığı sağlamaktadır. 
  • Kapılarda standart olarak hidrolik kapatıcı, kilit ve kol bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak dikey kol ve otomasyon seti ile birlikte uygulanabilir.